Timişoara. Cu şatra în zona mall-ului – FOTO

satra

Câteva persoane fără adăpost şi-au făcut culcuş în zona mall-ului din centrul Timişoarei.
Culmea este că sunt în văzul lumii, şi-au pus hainele la uscat prin copaci, pe gard, au agăţat sacoşe pe unde au putut (acelea sunt probabil rafurile şifonierului) şi s-au instalat comod, fără ca vreun poliţist să-i deranjeze.

CITEŞTE ŞI:
Iată cum arată dragostea adevărată! VIDEO

Vorbim de câteva persoane care locuiesc acolo de ceva timp, pentru că au toate cele necesare, ba chiar şi un câine care probabil le apără „averea”.

Timişoara este, din câte se pare, oraşul ideal pentru oamenii fără adăpost. Aceştia au locuri speciale în mai multe zone centrale din oraş, în bastionul Eugeniu, în Piaţa 700, la marginea Parcului Botanic şi, desigur, cum altfel, la mall.

CITEŞTE ŞI:
O mamă din Timiş şi-a obligat fiicele minore să se prostitueze

E greu de crezut că prin zonă nu a trecut, nici măcar în timpul liber, un om al legii care să observe şatra şi să ia măsuri. Dar, în Timişoara orice e posibil.

 

satra2

satra1


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timişoara. Cu şatra în zona mall-ului – FOTO

  1. Oamenii legii stau la umbra cand bate soarele precum cei doi politisti locali care saptamana trecuta faceau plaja pe o banca de langa statuia lui Coposu de pe bl. Parvan avand alaturi cele doua scutere din dotarea iar cand ploua se odihnesc la o cafeluta prin birturi! Pe banii puiblici ordinea in oras e … varza

Lasă un răspuns