Timișoara ar putea intra în carantină! Dominic Fritz: „Nu mai sunt paturi în spitale!”/ Primarul cere închiderea judeţului

Timișoara ar putea intra în carantină! Dominic Fritz: "Nu mai sunt paturi în spitale!"/ Primarul cere închiderea judeţului

Primarul Timişoarei, Dominic Samuel Fritz, a declarat că există posibilitatea ca Timişoara să intre în carantină, având în vedere numărul mare de noi infectări şi faptul că spitalele sunt pline de pacienţi cu COVID-19. Totodată, Fritz a afirmat că, deşi sunt câteva comune carantinate, în opinia lui, singura soluţie este carantinarea întregului judeţ şi controale dure.

”Există posibilitatea carantinarii Timişoarei. Tocmai pentru că nu mai sunt paturi în spitale şi sunt câteva comune periurbane care sunt şi ele propuse pentru carantinare. Eu cred că, aşa cum este făcută acum, carantinarea nu ar avea efecte aşa cum ne dorim. Eu nu cred că carantinarea Timişoarei este o soluţie fezabilă decât dacă am carantina tot judeţul Timiş, cu controale dure. Eu cred că încă avem o cale să evităm carantinarea cu toate consecinţele aferente.

Aş vrea să fac un apel la timişoreni să înţeleagă această situaţie. Eu înţeleg şi din rândul operatorilor economici că au ajuns la capătul puterilor. Dacă acum nu avem grijă şi ajungem într-un val în care tot ne va forţă să închidem economia, tot acolo ajungem. Pentru cei care au restaurante, săli de fitness, va rog să respectaţi limitele impuse în pandemie”, a declarat Dominic Fritz, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Fritz a mai afirmat că, de joi, se redeschid spaţiile suport COVID de la Clinica Ascar: „De mâine deschidem Ascar, ca spital suport COVID. Spitalele sunt pline, nu mai sunt locuri ATI în tot judeţul Timiş. În unele cazuri nu mai sunt locuri non-ATI, tocmai de aia deschidem această nouă secţie. Pacienţii sunt din ce în ce mai tineri şi formele din ce în ce mai grave. Presupunerea este că noua tulpină britanică este în răspândire şi la noi, în vestul ţării”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

7 Comments
Alin 4 martie 2021
Sa verificam comunicatele oficiale: – 3 martie, 342 de timișeni infectați cu Covid-19 erau internați în spitalele din județ, 58 fiind pe secțiile de ATI. – 3 februarie, numărul total de persoane internate în spitalele din județ, confirmate COVID-19, este 344, dintre care 59 de persoane sunt la ATI. – 1 ianuarie 2021, în spitalele din județ erau internați 317 pacienți cu COVID-19, 58 dintre aceștia la ATI. D Fritz, 3 martie: “ Spitalele sunt pline, nu mai sunt locuri ATI în tot județul Timiș. În unele cazuri nu mai sunt locuri non ATI” Deci, cine minte si manipuleaza?!
Stefan 4 martie 2021
Dacă intră tot județul în carantina sunt cel mai fericit ca asa intra mai greu oltenii
Acaprei Agripina 3 martie 2021
mars acasa! Tembelule! Incapabilule, inaptule si parvenitule! Si asa arati ca semnu' intrebarii daca ar fii viu, vrei sa nenorocesti orasul asta de tot?! Ai sistat lucrarile incepute in tot orasul, psihoticule! Esti anormal?! Pe bune ca tu, nazist imputit, esti absolut PRO revenire la masuri mai drastice?! "MAI" drastice?! Imbecilule. drastic n-are grad de comparatie, boule, printre altele. Mars acasa, serios. Esti pericol social, te rugam, scuteste-ne si lasa-ne cu vopsitu' nostru. Ala macar FACEA DRACULUI CEVA! Boule.
Robu 3 martie 2021
Il bagam pe domnu' Fript de unde a iesit.
Canadianul 3 martie 2021
Astea sint Consecintele Ignorari Covidului anul trecut si curent de indivizii Needucati si culmea uni asa zisi "Doctori" care considerau Covid 19 ca o "Gripa Banala "in Dezinformarile lor incluzind si cuvintul "Dictatura"referitor la Carantina .