Timișoara, aproape inaccesibilă dinspre Șag

Intrarea în capitala Banatului dinspre sud este din ce în ce mai dificilă în această perioadă. Motivul îl reprezintă lucrările care au loc pe mai multe porțiuni din drumurile de acces, acestea prelungind durata de pătrundere în Timișoara cu câteva zeci de minute.

Există blocaje provocate atât de lucrările de pe Calea Șagului, care reprezintă principala poartă de acces în oraș pentru autovehiculele de toate dimensiunile, cât și Calea Martirilor, care putea fi luată în considerare ca rută alternativă. Șoferii se plâng că parcurg porțiunea de la urcarea pe pasajul din Calea Șagului până la noul mall cu viteza melcului, în 20 sau chiar 30 de minute.

Nici după intersecția cu strada Ana Ipătescu situația nu e mai bună. Dacă pentru șantierul de pe Calea Martirilor nu se pot spune cine știe ce cuvinte de laudă, pe Calea Șagului se lucrează și în timpul nopților, tocmai pentru ca partea neplăcută să dureze cât mai puțin. Desigur, aceasta nu-i consolează pe cei care doresc să intre în municipiu prin partea de sud.

Din nou, se observă necesitatea mai mult decât stringentă a unei șosele de centură în această parte a Timișoarei, dar elanul autorităților centrale în organizarea licitației pare să se fi potolit. Un nou termen al licitației pentru proiectarea și execuția șoselei a fost fixat după 20 iulie.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns