Timișoara a intrat în feeria Sărbătorilor de Iarnă

Zeci de mii de timișoreni au înfruntat temperaturile scăzute de afară pentru a lua parte la ceremonia de aprindere a luminilor de Crăciun, festivitate desfășurată, la fel ca în fiecare an, de Ziua Națională.

În jurul orei opt seara s-a dat startul sezonului festiv și, după binecunoscuta numărătoare inversă: Cinci, patru, trei, doi, unu!, centrul Timișoarei a fost luminat feeric, spre încântarea celor prezenți.

Seara a continuat cu veselie și voie-bună, atât în fața tarabelor cu produse apetisante și vin fiert, cât și în jurul scenei amenajate în fața Operei, chiar lângă bradul de Crăciun, adus anul acesta din Italia.

Urmează o lună în care centrul Timișoarei va fi scăldat în luminițele specifice acestei perioade, dar și una în care pofticioșii pot achiziționa, ce-i drept, la prețuri piperate, plăcinte, dulciuri, mezeluri, nelipsitul kurtos kalacs și alte preparate.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Timișoara a intrat în feeria Sărbătorilor de Iarnă

  1. „bradul de Crăciun, adus anul acesta din Italia.” … se pare ca nici brazi nu mai avem, in jud. Timis. Sa zimbesc, sau sa pling?

Lasă un răspuns