Timișoara a intrat în feeria Sărbătorilor de Iarnă

Zeci de mii de timișoreni au înfruntat temperaturile scăzute de afară pentru a lua parte la ceremonia de aprindere a luminilor de Crăciun, festivitate desfășurată, la fel ca în fiecare an, de Ziua Națională.

În jurul orei opt seara s-a dat startul sezonului festiv și, după binecunoscuta numărătoare inversă: Cinci, patru, trei, doi, unu!, centrul Timișoarei a fost luminat feeric, spre încântarea celor prezenți.

Seara a continuat cu veselie și voie-bună, atât în fața tarabelor cu produse apetisante și vin fiert, cât și în jurul scenei amenajate în fața Operei, chiar lângă bradul de Crăciun, adus anul acesta din Italia.

Urmează o lună în care centrul Timișoarei va fi scăldat în luminițele specifice acestei perioade, dar și una în care pofticioșii pot achiziționa, ce-i drept, la prețuri piperate, plăcinte, dulciuri, mezeluri, nelipsitul kurtos kalacs și alte preparate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timișoara a intrat în feeria Sărbătorilor de Iarnă

  1. „bradul de Crăciun, adus anul acesta din Italia.” … se pare ca nici brazi nu mai avem, in jud. Timis. Sa zimbesc, sau sa pling?

Lasă un răspuns