Timișoara, 3 zile fără apă caldă. Luni, în partea de sud, marți – în zona centrală și Mircea cel Bătrân, miercuri- în nordul orașului

Timișoara, 3 zile fără apă caldă. Luni, în partea de sud, marți - în zona centrală și Mircea cel Bătrân, miercuri- în nordul orașului

Timișoara, 3 zile fără apă caldă. Luni, în partea de sud, marți – în zona centrală și Mircea cel Bătrân, miercuri- în nordul orașului.

Până la începerea sezonului de încălzire 2021 – 2022, COLTERM S.A. va executa lucrări de mentenanță predictivă la rețeaua primară. Pentru a evita, pe cât posibil, eventuale avarii care ar putea surveni în perioada de iarnă.

Aceste lucrări vor debuta cu manevre de izolare a diverselor zone din rețea pentru depistarea unor neetanșeități minore. Cele majore au fost eliminate cu ocazia efectuării probelor de presiune deja efectuate.

CITEȘTE ȘI: A învins coronavirusul la 116 ani

Aceste neetanșeități pot degenera, în timp, avarii din cauza presiunilor și temperaturilor mult mai mari la care va fi supusă rețeaua primară în timpul sezonului de încălzire.

Manevrele se vor executa etapizat

Manevrele se vor executa etapizat, în mai multe zone ale orașului. Acestea fac parte din programul de pregătire a sezonului de furnizare energie termică pentru încălzire 2021 – 2022.

În acest scop, furnizarea apei calde de consum se va întrerupe după următorul program:

 ·   Luni, 6 septembrie, între orele 8 – 16, în partea de sud a orașului (Zonele: Sala Olimpia, Soarelui, Calea Girocului, Calea Șagului, Dâmbovița);

·   Marți, 7 septembrie, între orele 8 – 16, zonele Centrală și Mircea cel Bătrân;

·   Miercuri, 8 septembrie, între orele 8 – 16, partea de nord a orașului (Zonele: Circumvalațiunii, Bucovina, Aradului, Lugojului, Tipografilor).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns