Timișeni păcăliți. Înșelătorie în plin centrul orașului, prin metoda modelling

Timișeni păcăliți. Înșelătorie în plin centrul orașului, prin metoda modelling

Mai mulți lugojeni susțin pe rețelele de socializare că au fost păcăliți printr-o nouă metodă de înșelăciune, denumită metoda modelling.

Pe scurt, în centrul orașului funcționează de câteva săptămâni o presupusă agenție de modelling.

În fiecare zi, zeci de lugojeni sunt abordați cu pliante și cu un discurs al angajaților, pentru a-i pofti pe trecători la o ședință foto.

În schimbul ședinței, care costă câteva sute de lei, lugojenilor li se promit contracte cu case de modă, producători de articole de make-up sau alte beneficii mici sau mari, în funcție de câți bani sunt dispuși să investească.

CITEȘTE ȘI: Coronavirus, 3 septembrie 2021. Peste 1.500 de infectări în ultimele 24 de ore

La final însă, nimeni nu le mai plătește lugojenilor nimic, aceștia trezindu-se că plătesc sute de lei pentru o fotografie care valorează câțiva bani.

După ce o imagine cu sediul așa-numitei agenții din centrul orașului a apărut pe un grup de Facebook, zeci de lugojeni au ieșit în față și au povestit cum și ei au fost abordați de către “vânătorii de talente în ale modelling-ului”, dar și înșelați și taxați de către aceștia.

Polițiștii lugojeni spun că au aflat despre cele întâmplate și că au vorbit cu cetățenii pentru a-i preveni, dar că, până la ora redactării acestei știri, nimeni nu a depus o plângere în acest caz.

 

lugojeanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns