Timișeanul Mihai Șora, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: ‘Întreba cineva de un corset pentru durerile de spate?’

mihai sora

Mihai Şora îi recomandă ironic lui Liviu Dragnea un „corset“ special pentru durerile de spate din cauza cărora liderul PSD va „rata”, cel mai probabil, audierea de luni, de la Instanţa Supremă.

„Întreba cineva de un corset pentru durerile de spate? Dragi prieteni, tocmai am găsit această mândreţe de armură, din fierul cel mai tare şi pielea cea mai fină. Nu mai lipseşte decât calul. (Sau, mă rog, elicopterul.)”, scrie, ironic, filosoful, făcând o comparaţie între fuga lui Liviu Dragnea de justiţie şi fuga lui Nicolae Ceauşescu de revoluţionari.

Judecătorii instanței supreme i-au cerut lui Liviu Dragnea să se prezinte luni, pentru audiere, în procesul privind angajările fictive la Protecţia Copilului Teleorman, liderul PSD fiind internat însă în spital în urma unei duble hernii, a anunțat Codrin Ștefănescu.

Secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat că l-a vizitat pe Liviu Dragnea la spital, iar medicii urmează să decidă, luni, dacă îl vor opera pe liderul PSD.

„El (Liviu Dragnea -n.r.) ar dori să nu se ajungă la operație. Este o dublă hernie și are și o problemă la gât. E o chestiune cervicală. Urmează ca mâine (luni-n.r.) să primim un răspuns exact. În orice caz, va trebui să stea la pat în următoarele câteva zile obligatoriu”, a afirmat Codrin Ștefănescu, duminică seara, la Antena 3, conform stirileprotv.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timișeanul Mihai Șora, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: ‘Întreba cineva de un corset pentru durerile de spate?’

Lasă un răspuns