Timişeanul dat dispărut a fost găsit mort. UPDATE!

cautari pompieri

Polițiștii timișeni încearcă să găsească un bărbat în vârstă de 77 de ani care a dispărut de la domiciliu. Iosif Molnar a plecat de acasă, din satul Țipari, comuna Coșteiu, în 11 februarie, iar de atunci nu a revenit la domiciliu.

Bărbatul are înălţimea de 1,62 metri, 78 de kilograme, corpolență robustă, păr grizonant și ochi albaștri. La data dispariţiei, el purta adidași fără șireturi și o căciulă de iarnă de culoare verde cu imprimeuri militare.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE! În urma solicitării primite de la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, în această dimineață, forțe din cadrul Detașamentelor 1 şi 2 din Timișoara şi Detașamentului Lugoj au intervenit la misiunea de căutare-salvare a unui bărbat în vârstă de 77 de ani, pe raza localității Țipari. Acesta a fost dat dispărut în data de 11.02. a.c., de către rude.

La locul intervenției s-au deplasat 13 subofițeri, un ofițer, doi câini de căutare-salvare şi o șenilată din cadrul celor trei subunităţi, zece polițiști și trei voluntari din cadrul SVSU Coșteiu.

După aproximativ 3 ore de căutare, victima a fost găsită. Din nefericire, echipajul SAJ aflat la locul intervenției a confirmat decesul victimei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns