Timiș: Înscrierile pentru ocuparea posturilor vacante din învățământul preuniversitar se fac pe platforma inspectoratului școlar, la secțiunile dedicate

Timiș: Înscrierile pentru ocuparea posturilor vacante din învățământul preuniversitar se fac pe platforma inspectoratului școlar, la secțiunile dedicate

Timiș: Înscrierile pentru ocuparea posturilor vacante din învățământul preuniversitar se fac pe platforma inspectoratului școlar, la secțiunile dedicate.

Înscrierile la concursul național de ocupare a posturilor vacante din învățământul preuniversitar și cele pentru repartizare pe baza notelor/mediilor obținute de candidați în anii anteriori au fost stabilite în intervalul 8-17 mai.

CITEȘTE ȘI: Dinamică pe piața funciară dintr-o comună timișeană. 30 de contracte noi de arendare

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a publicat pe pagina de internet a instituției, la secțiunea Managementul resurselor umane, lista documentelor necesare atât pentru candidații care doresc să participe la concursul din acest an (subsecțiunea Concurs național 2024), cât și pentru cei care optează pentru repartizarea pe posturi vacante în baza notelor din anii anteriori (subsecțiunea Repartizare pe perioada determinată 2024-2025, inclusiv în baza notelor de la concursurile naționale 2018-2023).

CITEȘTE ȘI: Dinamică pe piața funciară dintr-o comună timișeană. 30 de contracte noi de arendare

Documentele vor fi scanate și transmise către ISJ Timiș doar online. Indiferent de opțiune, toți candidații, atât cei care se înscriu pentru prima dată, cât și cei care au participat la concurs în anii anteriori, vor trebui să încarce pe platforma dedicată secțiunii toate actele specificate pe site-ul instituției.

Avizul medical, solicitat tuturor candidaților, trebuie să fie eliberat de medicul de medicina muncii ulterior datei de 1 martie 2024.

Candidații care solicită repartizarea pe posturile vacante în baza notelor obținute la concursurile naționale în anii 2018-2023 nu au nevoie de adeverința care atestă nota obținută la proba scrisă decât în situația în care au susținut concursul în alt județ decât cel de înscriere.

De asemenea, ei nu vor mai susține inspecțiile la clasă decât cu anumite excepții, cum este cazul în care optează pentru o școală cu predare în altă limbă decât în cea în care au fost evaluați anterior.

Repartizarea lor pe posturi se va face după cea a candidaților care susțin în acest an concursul național de ”titularizare”, în ordinea mediilor descrescătoare, conform calendarului afișat pe site-ul ISJ Timiș.

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *