Tiberiu Ușeriu, mesaj emoţionant după cursa Yukon Arctic Ultra: „Fără idealuri, mă tem că am dispărea”

Tibi Ușeriu s-a întors la Tor de Geants: „Nimic nu te învață mai multe decât o înfrângeree”

Tiberiu Ușeriu a transmis un mesaj emoționant pe Facebook, după ce a terminat cursa Yukon Arctic Ultra, desfășurată la Polul Nord. Românul a reușit o performanță uluitoare, clasându-se pe locul doi, în urma elvețianului Fabian Imfeld, după o cursă infernală de 483 de kilometri.

În doar 6 zile, 23 de ore și 13 de minute, Tiberiu Ușeriu a încheiat cel mai greu maraton din lume – Yukon Arctic Ultra, doar doi dintre cei 21 de concurenţi care au pornit la start reuşind acest lucru.

„Dragilor,

Am ajuns la capăt, deși drumul ăsta părea la un moment dat fără capăt. Vă mulțumesc enorm pentru susținerea voastră. Fără gândurile voastre bune, jur că m-aș fi pierdut pe drum. Mulțumesc Tășuleasa și mulțumesc Via Transilvanica, drumul nostru, al tuturor, cel care m-a trimis aici în delegație, ca ambasador.

La ora asta, gândurile mele sunt puține și simple. Zic asa: Uneori, pare greu să te întorci și doar pentru că ai uitat undeva becul aprins. Să te întorci acolo unde ai suferit o traumă, e un pic și mai greu. Pozele astea două puse în paralel, spun povestea acestei aventuri. Sunt fericit că am îndreptat lucrurile.

Trag scurt o concluzie de încheiere, înainte de a mă prăbuși într-un somn adânc: Să nu uităm că visurile noastre, ale fiecăruia, fie ele mici sau mari, chiar contează. Fără idealuri, mă tem că am dispărea. Așadar, să nu renunțăm la ele orice ar fi. Vă mulțumesc, ne vedem acasă!
Multumesc Aliat Targu Mures!”

useriu


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *