Terminal cargo la Aeroportul Oradea. Va fi construit în 2 ani, pe 14 hectare

Terminal cargo la Aeroportul Oradea. Va fi construit în 2 ani, pe 14 hectare

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a semnat luni contactul pentru realizarea terminalului cargo în apropierea Aeroportului din Oradea. Acesta va fi construit în termen de doi ani pe 14 hectare de teren.

Contractul a fost semnat cu grupul CTP.

„Angajamentul investitorilor este să proiecteze și să construiască hale de depozitare, utilități, platforme de parcare şi căi de rulare pentru aeronave. Valoarea totală estimată este de 32 milioane euro”, a anunțat Ilie Bolojan, conform Mediafax.

Conform acestuia, existența unor facilități logistice în județ, incluzând și un terminal cargo, creează condiții pentru o dezvoltare economică mai bună.

CITEŞTE ŞI: Bărbat lovit mortal de o mașină, în vestul țării. Șoferul a fugit de la locul accidentului și este căutat de polițiști

Președintele CJ Bihor a anunțat că va colabora cu investitorii și cu ceilalți parteneri – Primăria Oradea, Agenția de Dezvoltare Locală și Aeroportul Oradea – pentru pregătirea documentațiilor, obținerea avizelor şi autorizațiilor necesare, în așa fel încât în primăvara anului viitor să înceapă lucrările.

Ilie Bolojan spune că terminalul va crea condiții pentru noi afaceri și locuri de muncă în județul Bihor.

Foto: aeroportoradea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns