Termen-limită pentru crescătorii de porci și păsări

apiapaspor21 2

Fermerii care şi-au asumat angajamente pentru Măsura 14 -Bunăstarea animalelor din Programul Național pentru Dezvoltare Rurală pot depune până cel târziu în 29 ianuarie documentele justificative aferente ultimului trimestru  din 2020, precum și pe cele anuale, la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

CITEȘTE ȘI: Opt focare de coronavirus, active în județul Timiș. Printre ele Primăria Timișoara și cea din Giarmata

Documentele le sunt necesare crescătorilor de animale beneficiari de subvenții directe, care și-au asumat angajamente prin pachetele din cadrul Măsurii 14 privitoare la bunăstarea porcinelor, respectiv a păsărilor.

Deconturile, însoțite de documentele justificative aferente trimestrului al patrulea al anului trecut sunt pentru porci graşi, pui de carne și pui de curcă, iar cele anuale sunt pentru găini ouătoare și păsări de reproducţie din rase grele. Documentele pot fi transmise către APIA şi prin mijloace electronice (poştă electronică, fax)  și serviciile poştale. Deconturile justificative trebuie însoţite, în funcţie de pachetul corespunzător, de înscrisurile prevăzute în ghidul solicitantului pentru Măsura 14 – Bunăstarea animalelor, urmând să fie verificate de agenția de plăți.

Pentru informații complete referitoare la subvențiile destinate sectorului zootehnic, crescătorii de animale din Timiș pot contacta centrul județean al APIA, nr. tel. 0256.494.955, 0256.494.995, e-mail: [email protected]


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *