Terenuri pentru tineri într-o comună timișeană

orti 1

Mai mulți tineri vor avea propria lor locuință grație ajutorului oferit de autorități. Au fost delimitate parcelele din PUZ 2 Orțișoara, urmând ca, zilele următoare,  beneficiarii acestora să vină la primărie pentru a primi documentația.

CITEȘTE ȘI: Accident în vestul țării. Din cauza unui viraj neregulamentar, trei mașini s-au ciocnit, una izbindu-se de un stâlp

Într-o perioadă în care tinerii pleacă pe meleaguri străine, administrația locală din Orțișoara caută soluții pentru a-i determina să nu facă acest lucru și să rămână pe meleagurile natale. În acest sens, cu multe eforturi, implicare și convingere, s-a reușit să se ofere locuri de casă tinerilor care vor să își construiască un viitor în aceată comună timișenă, întrucît  Legea 13/2003 reprezintă o pârghie pentru autoritățile locale, care identifică terenuri disponibile pentru a fi date cu titlu gratuit tinerilor până în 35 de ani.

”O comunitate unde tinerii aleg să trăiască alături de părinți și rude înseamnă pentru mine o comunitate închegată. Vă mulțumesc pentru răbdarea și încrederea acordată, pentru că de la idee la înfăptuirea unui proiect sunt mulți și anevoioși pași birocratici pe care trebuie să îi parcurgem”, a declarat Aleodor Sobolu, primarul comunei Orțișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *