Terenuri gratuite pentru tineri, într-o comună din Timiş. Parcelele vor avea utilităţi: drum, curent, apă şi canalizare

boldur 2

În urmă cu câteva decenii, comuna era considerată una dintre cele mai prospere localităţi rurale din judeţul Timiş. Nici la ora actuală, nu şi-a pierdut toţi oamenii gospodari, însă mulţi dintre tineri au plecat…

Anul trecut s-au înregistrat doar zece naşteri şi 31 de decese. „Bătrânii se duc…, iar cei tineri sunt tot mai puţini şi din alte zone nu prea vin”, a spus Constantin-Cristian Stoi, primarul comunei Boldur.

Pentru a rezolva această situaţie şi a-i face pe oameni să vină în localitatea timişeană, primarul s-a gândit să-i atragă pe tineri oferindu-le terenuri, cu condiţia ca aceştia să figureze cu domiciliul în raza comunei Boldur.

constantin cristian stoi„În prezent lucrăm la un plan urbanistic zonal atât în Boldur, cât şi în Jabăr. Şi acolo vom oferi celor interesaţi din comună, dar şi celor din afara localităţii, terenuri pentru a-şi construi case. O parte dintre aceste suprafeţe le vom da cu titlul gratuit, după cum prevede legea”, a menţionat Constantin-Cristian Stoi.

În ceea ce priveşte infrastructura necesară, edilul-şef a precizat că fiecare parcelă va dispune de utilităţile necesare: drum, apă, curent şi canalizare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Terenuri gratuite pentru tineri, într-o comună din Timiş. Parcelele vor avea utilităţi: drum, curent, apă şi canalizare

 1. Te astept in echipa mea!
  Poți lucra în trei modalități, iar alegerea întotdeauna îți aparține:
  1. Economisești – deja primele Tale cumpărături vor fi mai ieftine cu 30%. Chiar și produsele care prețul promoțional în catalog, cumperi încă cu reducerea ta de club! Nu are importanță cât de des și cât de mult vei comanda. Pur și simplu întotdeauna cumperi mai ieftin.

  2. Recomanzi produsele prietenilor – cumperi produsele Calivita mai ieftin și le vinzi cu o marjă de 30% – aceasta este Câștigul Tău Imediat. În plus, poți beneficia de Reduceri speciale -de la 4% până la 21%. (in functie de comenzile tale sau in urma dezvoltarii propriei echipe si a comenzilor cumulate).

  3. Creezi o echipă – îți inviți la Club prietenii, prietenii prietenilor Tăi și pe cei necunoscuți. Îi prezinți oportunitățile și beneficiile în Calivita, îi încurajezi să-și dezvolte activitatea similară cu a Ta. Dezvolți echipa și câștigi ca Liderul ei.
  Iar beneficiile Tale includ, printre altele si flexibilitatea de alegere a timpului, locului și modalității de acționare
  1. Tu decizi cât de des plasezi comenzile, cât timp aloci, cât vei câștiga, cât de des vei primi mărire de salariu i promovare
  2. Lucrezi când vrei și cu cine vrei – Tu decizi cine va face parte din echipa ta
  3. Numai Tu îți ești șeful.
  http://www.calivitagliga.ro

Lasă un răspuns