Terasamentul autostrăzii Lugoj – Deva s-a prăbuşit pe o lungime de 70 de metri

Terasamentul autostrăzii Lugoj – Deva s-a prăbuşit pe o lungime de 70 de metri, iar CNAIR a trimis în zonă o echipă pentru a verifica situaţia.

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu, a declarat, pentru Mediafax, că terasamentul autostrăzii Lugoj – Deva s-a prăbuşit în zona localităţii hunedorene Holdea, pe o lungime de 70 de metri şi pe o lăţime de 11 metri.

”Ieri (joi – n.r.) s-a întâmplat lucrul acesta, deteriorarea sau prăbuşirea este pe o lungime de 70 de metri şi pe o lăţime de 11 metri. A fost trimisă acolo o echipă de control care urmează să evalueze situaţia pentru stabilirea cauzelor care au produs evenimentul şi să prezinte un raport”, a spus purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Potrivit acestuia, CNAIR a cerut remedierea situaţiei constructorului.

Potrivit acestuia, CNAIR a cerut remedierea situaţiei constructorului.

”Constructorul s-a apucat, înţeleg, de lucru acolo şi sperăm că vor remedia în timp util această problemă, astfel încât să respecte graficul de lucrări. Undeva la kilometrul 57, în localitatea Holdea din judeţul Hunedoara s-a întâmplat”, a spus Alin Şerbănescu.

Lotulul autostrăzii Lugoj – Deva pe care s-a prăbuşit terasamentul este programat pentru deschidere anul acesta, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.