Tentativă de omor din… iubire, la Timişoara

Florentin Magda, bărbatul care, în seara de 12 octombrie, a înjunghiat un alt bărbat în Gara de Nord din Timișoara, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, pentru tentativă de omor.

Totul s-a petrecut pe fondul unei altercații amoroase. Partea vătămată, în vârstă de 32 de ani, stătea pe peronul Gării de Nord, împreună cu concubina sa. Aceasta le-a declarat ulterior oamenilor legii că, la un moment dat, s-a apropiat de ei fostul ei concubin, cerându-i să îl însoțească, însă femeia l-a refuzat.

Când a început să tragă de ea, i-a sărit în ajutor actualul concubin, în vârstă de 36 de ani, cei doi bărbați luându-se apoi la bătaie. Potrivit unui alt martor, angajat al CFR, în altercația creată, unul dintre bărbați a scos cuțitul și și-a înjunghiat adversarul în abdomen, după care a luat-o pe femeie și s-a urcat cu ea într-un tren.

Victima a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, lovitura de cuțit punându-i viața în primejdie. Cei trei protagoniști ai întâmplării petrecute în seara de 12 octombrie sunt de etnie romă.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns