Tentativă de omor din… iubire, la Timişoara

gara

Florentin Magda, bărbatul care, în seara de 12 octombrie, a înjunghiat un alt bărbat în Gara de Nord din Timișoara, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, pentru tentativă de omor.

Totul s-a petrecut pe fondul unei altercații amoroase. Partea vătămată, în vârstă de 32 de ani, stătea pe peronul Gării de Nord, împreună cu concubina sa. Aceasta le-a declarat ulterior oamenilor legii că, la un moment dat, s-a apropiat de ei fostul ei concubin, cerându-i să îl însoțească, însă femeia l-a refuzat.

Când a început să tragă de ea, i-a sărit în ajutor actualul concubin, în vârstă de 36 de ani, cei doi bărbați luându-se apoi la bătaie. Potrivit unui alt martor, angajat al CFR, în altercația creată, unul dintre bărbați a scos cuțitul și și-a înjunghiat adversarul în abdomen, după care a luat-o pe femeie și s-a urcat cu ea într-un tren.

Victima a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, lovitura de cuțit punându-i viața în primejdie. Cei trei protagoniști ai întâmplării petrecute în seara de 12 octombrie sunt de etnie romă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns