Temperaturi peste medie în următoarea perioadă. ANM e emis prognoza meteo pentru patru săptămâni

Vremea se va răci de la mijlocul săptămânii

Temperaturi peste medie în următoarea perioadă. ANM e emis prognoza meteo pentru patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 20 februarie – 18 martie 2024. Temperaturile vor fi peste medie, în majoritatea zonelor.

Săptămâna 20 – 26 februarie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe tot teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord-vest a țării, apropiat de cel normal în regiunile vestice și în general deficitar în restul teritoriului.

Săptămâna 26 februarie – 4 martie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, sudice, dar mai ales în zona submontană a Olteniei și Munteniei, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 4 martie – 11 martie 2024

În săptămâna 4 – 11 martie temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 11 – 18 martie 2024

CITEȘTE ȘI: Un american, în alb-violet

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, au precizat meteorologii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *