Televiziunea-simbol a timișorenilor are un nou proprietar

Televiziunea-simbol a timișorenilor are un nou proprietar

S-a vândut televiziunea-simbol a timișorenilor. Omul de afaceri Ciprian Milutinovici este noul proprietar al Televiziunii Europa Nova, cel mai popular post local TV.

Noul patron este fiul lui Eugen Milutinovici, important lider PSD la începutul anilor 2000, și al Emiliei Milutinovici, fosta directoare a Direcției pentru Protecția Copilului Timiș.

Europa Nova a început să emită la 1 mai 1994 și și-a câștigat repede simpatia publicului. Aici s-a format cea mai mare parte a jurnaliștilor TV, postul fiind o adevărată pepinieră de lansare a multor talente, devenite ulterior vedete naționale.

Numele Europa Nova nu poate fi disociat de cel al jurnalistului Stelu Iordache, sufletul acestei televiziuni, considerat ”omul-orchestră”, care, de multe ori, doar cu o echipă redusă numeric, a reușit să facă multe lucruri frumoase și să asigure continuitatea postului.

CITEŞTE ŞI: Scene de groază în Piața 700: O elevă de 17 ani înarmată cu un cuţit a înjunghiat în piept un băiat, apoi a fugit

În ceea ce privește prețul tranzacției, fostul proprietar Stelu Iordache nu a dezvăluit suma, limitându-se la a declara, în stilul său mucalit: ”Să spunem doar că mi-am asigurat bătrânețile”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *