Țeapă pe spatele bebeluşilor din vestul ţării! A fost sesizată și poliţia

bebelus 4

Mai multe mămici din Arad vor depune plângere la poliție din cauză că au fost victimele unor înșelăciuni. Pe grupul de Facebook cu același nume „Mămici din Arad” au apărut mai multe postări și zeci de comentarii de la femeile păgubite.

Potrivit acestora, Ecaterina Gurbet, cea de la care ar fi pornit toată afacerea, vindea scutece online la prețuri mai mici decât în supermarket-uri. Aceasta încasa banii înainte și își onora de obicei prima comandă pentru a le câștiga încrederea, iar apoi mamele se trezeau cu banii dați și fără colet, unele chiar au primit colete goale, umplute cu hârtii, după ce au plătit și sume de 2 000 de lei.

Dar asta nu e tot. Gurbet și-a găsit și colaboratoare, cărora le promitea un comision la fiecare vânzare și pe care le-a încurajat să-și găsească și ele intermediare la rândul lor, alcătuind astfel un fel de multi-level marketing (sistem de vânzări piramidal) pe spatele bebelușilor și a mamelor din Arad.
Femeile păgubite de Ecaterina Gurbet și Ionela Munteanu (una din colaboratoarele principale) vor depune plângere la poliție. O parte din victimele acestei escrocherii și-au primit banii înapoi după multe insistențe.

Ionela Munteanu a acuzat-o la rândul ei pe Ecaterina Gurbet, care ar fi mințit-o și pe ea și nu i-ar fi restituit banii. Potrivit primelor informații cazul a ajuns și în atenția celor de la DIICOT, conform newsar.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Țeapă pe spatele bebeluşilor din vestul ţării! A fost sesizată și poliţia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *