Tarife pentru transportul la Dumbrăvița și Ghiroda

treleibuz RATT

La ședința de marți a Consiliului Local Timișoara vor fi aprobate tarifele pentru transportul pe liniile metropolitane de transport cu troleibuzul, către Dumbrăvița și Ghiroda.

Propunerea executivului este ca acestea să fie identice cu cele din Timișoara, dar cei care vor dori să călătorească pe liniile M11 și M14 nu vor avea posibilitatea să circule pe baza biletelor de hârtie, întrucât troleibuzele de pe aceste linii nu vor avea validatoare pentru bilete, ci doar pentru carduri electronice.

Tarifele pentru transportul metropolitan sunt următoarele: o călătorie pe card – doi lei, legitimaţie de o zi pe card – 10 lei; abonamente pentru persoane fizice pe card – o linie 30 de zile – 53 de lei, abonament general 30 de zile – 93 de lei; abonamente pentru persoane juridice lunare pe card – nominalizate general – 142 de lei, nominalizate o linie – 71 de lei, nenominalizate generale – 180 de lei, nenominalizate o linie – 107 lei.

Legitimaţiile de o zi sunt valabile pe toate liniile urban și expres. Abonamentele generale metropolitane sunt valabile pe toate liniile de transport urban, metropolitan și expres. Abonamentele generale urbane cu reducere de 20 la sută sunt valabile pe toate liniile de transport urban, metropolitan și expres. Abonamentele gratuite şi cele reduse pentru studenţi sunt valabile pe toate liniile de transport urban, metropolitan și expres.

Tarifele pentru biletele și abonamentele pentru transportul urban și expres rămân identice cu cele de până acum.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Tarife pentru transportul la Dumbrăvița și Ghiroda

Lasă un răspuns