Tăriceanu, atac la Societatea Timişoara

tariceanu la timisoara

Şeful Senatului României a condamnat Societatea Timişoara pentru premiul acordat procurorului general Augustin Lazăr. Prezent la Timişoara, la lansarea candidaţilor ALDE pentru alegerile europarlamentare, Călin Popescu Tăriceanu a declarat:

„Societatea Timişoara pare de nercunoscut pentru mine, pentru că premiază un torţionar. Nu am auzit o explicaţie logică a acestui gest şi trebuie să militez pentru drepturile şi libertăţile cetăţenilor, pentru că statul de drept este menit să apere aceste drepturi şi nu instituţiile represive. Regret decizia Societăţii Timişoara de a-l premia pe acest domn şi i-am cerut preşedintelui Iohannis să procedeze la revocarea lui”.

Lansarea candidaţilor ALDE s-a bucurat de o prezenţă ridicată, partidul fiind optimist că va obţine un scor format din două cifre. Primele locuri pe lista ALDE sunt ocupate de Norica Nicolai, Daniel Barbu, Renate Weber, Ovidiu Silaghi şi Varujan Vosganian.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Tăriceanu, atac la Societatea Timişoara

  1. nu stiu de ce tac revolutionarii din Timisoara ,chiar nici lor nu le pasa de atrocitatile inchisorilor comuniste ,impotria carora unii colegi de ai lor si-au dat si viata

  2. De data asta Tariceanu are dreptate,dar probabil ca cineva undeva a fost de acord cu o,mica/mare donatie si ca de obicei se “rezolva treaba “s-a descurcat baiatu,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *