Tăriceanu, atac la Societatea Timişoara

Şeful Senatului României a condamnat Societatea Timişoara pentru premiul acordat procurorului general Augustin Lazăr. Prezent la Timişoara, la lansarea candidaţilor ALDE pentru alegerile europarlamentare, Călin Popescu Tăriceanu a declarat:

„Societatea Timişoara pare de nercunoscut pentru mine, pentru că premiază un torţionar. Nu am auzit o explicaţie logică a acestui gest şi trebuie să militez pentru drepturile şi libertăţile cetăţenilor, pentru că statul de drept este menit să apere aceste drepturi şi nu instituţiile represive. Regret decizia Societăţii Timişoara de a-l premia pe acest domn şi i-am cerut preşedintelui Iohannis să procedeze la revocarea lui”.

Lansarea candidaţilor ALDE s-a bucurat de o prezenţă ridicată, partidul fiind optimist că va obţine un scor format din două cifre. Primele locuri pe lista ALDE sunt ocupate de Norica Nicolai, Daniel Barbu, Renate Weber, Ovidiu Silaghi şi Varujan Vosganian.

2 Comments
Carmen 16/04/2019
De data asta Tariceanu are dreptate,dar probabil ca cineva undeva a fost de acord cu o,mica/mare donatie si ca de obicei se “rezolva treaba “s-a descurcat baiatu,
birlic 15/04/2019
nu stiu de ce tac revolutionarii din Timisoara ,chiar nici lor nu le pasa de atrocitatile inchisorilor comuniste ,impotria carora unii colegi de ai lor si-au dat si viata