Companiile bănățene, invitate la 2 târguri internaționale axate pe domeniul alimentar

Companiile bănățene, invitate la două târguri internaționale axate pe domeniul alimentar

Două târguri internaționalee care se pot lăsa cu dezvoltarea afacerilor legate de industria alimentară sunt aduse în atenția firmelor bănățene de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș.

Artozyma și Detrop Boutique 2022 sunt târgurile internaționale la care pot obține acces companiile din vestul țării prin intermediul CCIA Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la București și al Helexpo din Salonic. Ambele se vor desfășura în perioada 26 – 28 februarie la Salonic.

Aflat la cea de-a zecea ediție, târgul internațional Artozyma prezintă produse de panificație, cofetărie, patiserie, semi-preparate și echipamente. Detrop Boutique, la rândul său, bifează ediția cu numărul 30, evenimentul fiind profilat pe produse alimentare, băuturi, utilaje și echipamente de ambalare.

Detalii despre expoziții, companiile participante și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe paginile web artozyma.helexpo.gr/en și detropboutique.helexpo.gr/en.

”Prin «Hosted Buyers Program», susținut de Guvernul elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum: gratuitate pentru cazare (2 sau 3 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante, precum și organizarea întâlnirilor de business în cadrul expoziției.

CITEȘTE ȘI: Casă de 10 mii de lei, scoasă la vânzare cu prețul exorbitant de 175.000 de euro. Cum arată locuința în stil tradițional

Biroul Economic și Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție. Participarea este condiționată de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de îmbolnăvire”, precizează Camera.

Companiile care identifică posibili parteneri în rândul firmelor expozante, dar care nu pot participa fizic din diverse motive, pot fi reprezentate de către CCIA Timiș pe baza unei prezentări a firmei și a unei ofertă de colaborare transmisă în prealabil.

Termenul-limită pentru înscrieri este 15 ianuarie, iar relații suplimentare privind procedura pot fi obținute apelând nr. tel. 0372.185285, sau prin e-mail: [email protected], persoana de contact fiind Cristina Coroian, Consultant Cameral.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *