Târgul liceelor timișene a fost amânat, iar evenimentele programate în perioada 30 mai – 3 iunie, anulate

Târgul liceelor timișene a fost amânat, iar evenimentele programate în perioada 30 mai – 3 iunie, anulate

Târgul liceelor timișene a fost amânat, iar evenimentele programate în perioada 30 mai – 3 iunie, anulate.

Târgul liceelor timișene, programat pentru luni, 29 mai, a fost amânat pentru o dată incertă, în contextul grevei generale din învățământ.

Oferta educațională a liceelor se înscrie în programul activităților derulate în cadrul Festivalului Educației din Timiș, desfășurat sub umbrela inspectoratului școlar. Totodată, o parte din aceste evenimente, cele programate în intervalul 30 mai – 3 iunie, au fost anulate.

CITEȘTE ȘI: 24 de certificate de înmatriculare retrase de polițiștii timișoreni

”Vrem să vă rugăm, pe aceia dintre dumneavoastră care v-ați oferit să sprijiiniți Inspectoratul Școlar Județean Timiș să organizeze activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copiilor, să primiți mulțumirile și aprecierea noastră.

Din păcate, pe fondul unor motive, pe care le considerăm obiective, ne regăsim în imposibilitatea de a organiza un eveniment cel puțin la fel de amplu, de util, care să aducă bucurie copiilor din județ, ca cel de anul trecut.  Astfel, cu părere de rău, vă anunțăm că evenimentele programate pentru 31 mai și 1 iunie se anulează”, este mesajul publicat de organizatori pe pagina de Facebook.

Conceptul inițial al evenimentelor înscrise în agenda Festivalului Educației din Timiș promitea un scenariu generos: ”Pe parcursul celor cinci zile vor fi organizate un târg al ofertei educaționale a liceelor timișene, un altul al ofertei universitare, spectacole, ateliere destinate copiilor, părinților, dar și cadrelor didactice, workshopuri de consiliere și orientare în carieră, activități ludice și de loisir, competiții sportive. Ultima zi va fi destinată Conferinței TeamEdu, în cadrul căreia ni se vor alătura speakeri valoroși, specialiști în educație, dar și părinți ai copiilor din Timiș, implicați în viața școlii”.

 

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *