Târg de Crăciun pe căprării, la Timișoara: vaccinații și nevaccinații, în locuri distincte

Târg de Crăciun pe căprării, la Timișoara: vaccinații și nevaccinații, în locuri distincte

Târgul de Crăciun de la Timișoara va avea în acest an condiții speciale de organizare, mai exact spații pentru vaccinații și ne- , ca măsură de precauție la pericolul infectării cu coronavirus.

”Este un eveniment așteptat de fiecare dintre noi și menit să aducă bucurie în sufletele tuturor. De la tradiționalele căsuțe, la patinoar sau carusel, el propune întoarcerea în lumea copilăriei și așteptarea, în tihnă și cu nădejde, a Nașterii Domnului”, transmite municipalitatea Timișoarei, dar mai la vale anunț că totuși vor fi porții diferite pentru imunizații prin vaccin și restul cetățenilor.

”Vremurile pe care le trăim nu sunt, însă, întru totul firești, și e nevoie ca Sărbătorile să se petreacă și în siguranță, cu respectarea regulilor impuse de autorități”, transmite Primăria, comunicând mai departe că după o ședință ”cu reprezentanții ISU, ai Jandarmeriei, ai Poliției Locale, ai Poliției Municipale și ai DSV, s-a luat hotărârea de delimitare a trei zone, în care accesul va fi condiționat de prezentarea certificatului verde: patinoar/parcare Modex, Piața Libertății și zona de alimentație publică.

În primele două, certificatul verde va fi solicitat la intrarea în zonele delimitate, iar în cea de-a treia, acesta va fi scanat de către furnizorii de servicii. Totuși, Crăciunul este al tuturor, iar Hristos s-a născut pentru toți, cu sau fără certificat verde. De aceea, ieslea și bradul de Crăciun vor fi amplasate în zone nerestricționate”.

Scena, poziționată în Piața Libertății, va găzdui în schimb concerte destinate tuturor.

CITEȘTE ȘI: BNR pune în circulație bancnota de 20 de lei, chiar de 1 Decembrie

”Pentru că sărbătorile se petrec, de obicei, în familie, dar și pentru că, în vremurile grele pe care le trăim, este înțelept ca resursele locale să rămână ale comunității artistice timișorene, a fost gândit un program artistic cu și pentru timișoreni: de la mici artiști, care așteaptă cu nerăbdare momentul de a urca pe scenă, la artiști și trupe timișorene consacrate sau chiar istorice, așa cum sunt Mircea Baniciu și Phoenix”, mai scriu comunicatorii Primăriei Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *