Tânărul responsabil de moartea prietenilor săi în timpul unei curse ilegale de maşini în Timiş a fost arestat

accident Timis1

Foto: observator.tv

Cristian Marius Jianu, tânărul de 19 ani care și-a lovit mortal cu maşina cei mai buni prieteni, după ce a derapat în timpul unei curse ilegale, a fost arestat preventiv.

„Pe numele soferului de 19 ani, implicat in accidentul produs pe raza localitatii Pesac, magistratii Judecatoriei Sannicolau Mare au emis un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile”, a informat Mirela Drăghicioiu, ofiţerul de presă al Poliţiei Timiş.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2, Jianu s-a întrecut cu Adrian Betea, de 27 de ani, într-o cursă ilegală pe şoseaua dintre Pesac şi Lovrin.

Euforic şi pe fondul consumului de alcool, şoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil, accidentându-i mortal pe Ovidiu Șerban, de 24 de ani, și Costel Lazăr, de 20 de ani.

După ce criminaliştii au finalizat ancheta la locul tragediei, trupurile neînsufleţite ale tinerilor au fost transportate la Institutul de Medicină Legală din Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Tânărul responsabil de moartea prietenilor săi în timpul unei curse ilegale de maşini în Timiş a fost arestat

  1. Oferta exceptionala de facut bani! Avem o oferta speciala si noua: obtii rezultate imediat si castigi bani! Sistem cu totul performant si de incredere! Satisfactia celor care vor sa castige bani in timpul liber este garantata! Cereti acum mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *