Tânără şantajată cu publicarea unor fotografii deocheate. 20.000 de dolari! Suspectul, cunoscut pe Facebook

tanara santaj

Un bărbat de 41 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Arad după ce a fost prins în flagrant când primea bani de la o tânără pe care ar fi şantajat-o să îi dea 20.000 de dolari pentru a nu face publice fotografii compromiţătoare cu aceasta.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Arad, un bărbat de 41 de ani din Oradea a fost reţinut, fiind prins în flagrant când primea bani în urma unui şantaj.

Astfel, poliţiştii au fost sesizaţi, în urmă cu câteva zile, de o tânără de 21 de ani, din Arad, despre faptul că un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare i-ar fi solicitat 20.000 de dolari pentru a nu face publice unele fotografii compromiţătoare cu aceasta.

Poliţiştii spun că suspectul a primit deja de la tânără, în ultimele luni, bunuri şi suma de 2.000 de lei, în mai multe tranşe.

Poliţiştii arădeni au organizat un flagrant, bărbatul fiind prins la Oradea, în momentul în care a primit de la tânără 1.000 de lei, „banii reprezentând o altă tranşă din cei 20.000 de dolari pe care acesta i-ar fi solicitat”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *