Tânără motociclistă, SPULBERATĂ de o maşină. Fetei i-a fost amputat un picior…

Un accident rutier extrem de grav a avut loc în vestul ţării, pe DN 7.

O tânără de 26 de ani, care se deplasa cu motocicleta dinspre Deva spre orașul Simeria, a fost lovită frontal de un autoturism, condus de un hunedorean.

„Tânăra a fost adusă la spitalul din Deva, pentru a fi operată. Impactul a fost puternic și a dus la amputarea pe loc a piciorului stâng al victimei. Ea, pe lângă amputația traumatică de picior stâng, are și o fractură la cotul stâng și fractură deschisă la glezna dreaptă”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, reprezentantul Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

„Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Orăștie, care conducea un autoturism pe DN7, pe raza orașului Simeria, din direcția Simeria-Deva, a pătruns pe contrasens și a lovit motocicleta care circula regulamentar din sens opus, condusă de o tânără în vârstă de 26 de ani, din Simeria. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a motociclistei”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

O echipă de medici ortopezi, chirurgi şi un chirurg plastician încearcă să vadă dacă poate fi reatașat piciorul, dacă membrul mai este viabil.

Sursa: zhd.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Danut Drx 17 aprilie 2016
Asa e cand maicata iti ia carnet pe bani ? O femeie nevinovata va ramane fara un picior .. Cu ce scop ca mergea regulamentar ... ?