Tânără gravidă în 8 luni şi cu un copilaș de 10 luni, trimisă la cerșit de concubinul violent

Tânără gravidă în 8 luni şi cu un copilaș de 10 luni, trimisă la cerșit de concubinul violent

Tânără gravidă în 8 luni şi cu un copilaș de 10 luni, trimisă la cerșit de concubinul violent

Polițiștii locali arădeni au observat, miercuri după-amiază, prezența unei femei însărcinare care apela la mila publică în proximitatea bisericii greco-catolice din zona UTA, însoțită fiind de un un copil în vârstă de cel mult un an.

După identificarea celei în cauză, a rezultat că C.M.M., originară dintr-un oraș al județului Bihor, însărcinată în 8 luni și mamă a minorului de 10 luni care o însoțea, locuiește fără forme legale într-una din zonele din nordul municipiului Arad, identificate anterior de Poliţia Locală ca fiind utilizate de persoanele fără adăpost sosite din alte zone ale țării.

Proprietarul terenului ar fi un cetățean italian, iar construcția ar aparține, declarativ, unui cetățean român a cărui identitate, după ce va fi stabilită, va fi comunicată de polițiștii locali colegilor de la Disciplina în construcții, precum și Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Concubinul lui C.M.M. provine tot din județul Bihor și, din datele obținute ulterior sancționării pentru cerșetorie, adoptă, ocazional, un comportament violent care o forțează să părăsească adăpostul respectiv, refugiindu-se pe domeniul public.

CITEŞTE ŞI: Românii din Austria vor protesta în faţa sediului cancelarului Karl Nehammer după ce accesul României în Schengen a fost blocat

Luând act de aspectele relatate de tânăra respectivă, polițiștii locali au transportat-o împreună cu băiatul la centrul de minori al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului de pe strada Udrea, unde a fost predată asistenților sociali, a transmis Poliţia Locală Arad, potrivit ghidularadean.ro.

Foto: Poliţia Locală Arad


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *