Tânăra găsită în pădure a fost omorâtă

La două zile după descoperirea în pădure a cadavrului tinerei în vârstă de 29 de ani, medicii au stabilit că aceasta a fost ucisă.

„Din datele şi probele existente la acest moment, rezultă că victimei S.A.C i-a fost suprimată viaţa şi în prezent se fac cercetări în vederea identificării autorului/autorilor faptei penale“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo pe trei zile. Vremea se încălzeşte, în Vinerea Mare temperaturile vor urca aproape de 30 de grade

Reamintim că victima a fost găsită moartă în cursul zilei de luni, la 3 kilometri la ieşire din Reşiţa spre Secu, pe un drum forestier. Neoficial, femeia ar fi fost bătută înainte de a fi ucisă. Ea a fost găsită, întâmplător, întinsă pe pământ în apropierea maşinii sale.

Tânăra, Cătălina Anamaria Suru, locuia cu fratele şi părinţi în Italia şi venise în vizită la rude. De fapt, aceştia au fost cei care au sesizat dispariţia fetei de acasă, la sfârşitul săptămânii.

Procurorii nu au oferit mai multe date, plecând de la faptul că urmărirea penală are caracter nepublic, iar alte date aduse la cunoştinţa opiniei publice ar îngreuna ancheta, scrie argument-cs.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns