Tânără din Timiş, răpită, bătută şi violată în mod repetat de către fostul soţ. Agresorul, dat în urmărire

Tanara in varsta de 32 de ani din Lugoj a fost batuta si violata in mod repetat de catre sotul sau, in varsta de 40 de ani. Deoarece nu a mai suportat bataile primite, femeia a depus actele pentru a divorta de acesta, inca din luna martie, si a fugit de acasa, lasandu-si fetita in varsta de patru ani.

Tanara a prins curaj cand a vazut povestea lugojencei care a fost de asemenea batuta de catre fostul prieten si a reusit sa il contacteze pe avocatul acesteia, care a preluat cazul.

Avocatul a reusit si sa obtina un ordin de restrictie impotriva sotului si o dispozitie a instantei care il obliga pe acesta la un control psihiatric.

Femeia spune ca pe parcursul verii barbatul a urmarit-o pe strada, a luat-o cu forta in masina, a batut-o si a violat-o in repetate randuri. Mai mult, tanara povesteste ca ar fi depus si mai multe plangeri la politie, insotite de certificate medico-legale, dar oamenii legii nu au luat nicio masura.
Joi dimineata femeia s-a prezentat la Judecatoria Lugoj, unde avea termen pentru procesul de divort. Inainte sa intre in sala de judecata, spune aceasta, sotul a rapit-o din fata institutiei, a fortat-o sa intre in masina si a dus-o la Surduc, unde a violat-o, intr-o cabana.

Femeia are si martori pentru aceasta scena, respectiv doua femei din Lugoj, care au vazut intreaga intamplare si au alertat autoritatile. De la Surduc, barbatul s-a indreptat spre Timisoara, spre sediul unui notar public, pentru a o forta pe aceasta sa semneze anularea ordinului de restrictie.

Din fericire, tanara a reusit sa fuga in timp ce barbatul cauta un loc de parcare si s-a ascuns intr-un imobil din apropierea Tribunalului Timis, fara acte, bani sau telefon mobil, care ramasesera in masina.

O femeie care locuieste in respectiva cladire a ajutat tanara si a sunat la politie.

Politistii timisoreni au luat legatura cu cei din Lugoj, care i-au anuntat ca in urma sesizarilor femeilor care au asistat la scena din fata Judecatoriei Lugoj au inceput o actiune de cautare a celor doi.Tanara a ajuns la Spitalul Municipal din Timisoara cu vanatai pe corp si la nivelul capului, unde primeste ingrijiri medicale.

Continuarea pe lugojonline.ro.

0 Comments

No Comment.