Tânără de 14 ani, dispărută la Timișoara. Ați văzut-o cumva?

Cicoare

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore de 14 ani dispărută din municipiul Timișoara.

La data de 3 martie a.c., în jurul orei 8, Cicoare Nicoleta Larisa Claudia ar fi plecat [de la locuința de pe splaiul Nicolae Titulescu – cladire dezafectată lângă rambleul de linii ferate, din vecinătatea numărului 38, fără a reveni la domiciliu, unde locuieşte fără forme legale.

Semnalmente: înălţime  1.75 metri,  60 de kg, păr șaten drept şi des, ochi căprui, faţă ovală, forma urechilor ovală, fără semne particulare sau tatuaje și ten deschis la culoare.

La data dispariţiei, minora purta o jachetă de culoare albastru închis tip fâş, bustieră de culoare neagră cu inscripţia „Adidas”, pantaloni de trening din bumbac de culoare gri şi o pereche de adidaşi imitaţie de piele de culoare neagră

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Foto: IPJ Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns