Sute de sancţiuni pe şoselele timişene

Pe parcursul minivacanţei, poliţiştii rutieri din Timiş au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 400 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați, fiind reţinute 27 de permise de conducere.

CITEȘTE ȘI. 24 şi 31 decembrie ar putea fi zile libere! Românii, minivacanţe de câte 5 zile de Crăciun şi Revelion

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, rutieriştii timişeni au constatat trei infracțiuni și au aplicat 408 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere.

CITEȘTE ȘI: S-a câștigat marele premiu la Tragerea Suplimentară Loto 6/49. Sunt aproape 4 milioane de euro! Biletul a fost jucat la o agenție din Timișoara!

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 27 de permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi a limitelor legale de viteză.

CITEȘTE ȘI: Șefa DSP Timiș ne somează să oprim dezvăluirile din culisele instituției, altfel… “va lua atitudine”

De asemenea, au fost retrase şase certificate de înmatriculare. Şi în cursul acestei săptămâni, poliţiştii vor desfăşura pe şoselele judeţului Timiş acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns