Sute de mii de mașini vechi din România, scoase din circulație până în 2025. Vești proaste pentru șoferi

Se numără maşinile, în vestul ţării

Noi vești proaste pentru conducătorii auto! Șoferii trebuie să ia la cunoștință faptul că sute de mii de mașini vechi vor fi scoase din circulație.

Acest lucru se va petrece până în anul 2025. Despre ce mașini este vorba și care sunt detaliile oferite de autorități?

CITEȘTE ȘI: Atenționare de călătorie în Serbia, pentru 12 decembrie: cod roșu și portocaliu de ninsori și vânt

Peste 200.000 de mașini vechi

România trebuie să scoată din circulație 200.000 de mașini care sunt mai vechi de 15 ani. Aceasta este una din condițiile în PNRR pentru ca țara noastră să primească fonduri europene pentru construcția autostrăzilor.

Ministrul Mediului a susținut că pentru a se putea face acest lucru este nevoie de sprijin semnificativ în schimbarea mașinilor vechi. Automobilele vechi sunt o problemă deja cunoscută în rândul românilor care continuă să le scoată pe carosabil deși au primit avertizările autorităților.

Oficialul susține că Vinerea Verde este o oportunitate bună pentru discuția despre planurile despre ecologie și provocările din viitorul apropiat și nu numai. Guvernul vrea să elimine de pe șosele vehiculele mai vechi de 15 ani până în anul 2025.

 

playtech.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sute de mii de mașini vechi din România, scoase din circulație până în 2025. Vești proaste pentru șoferi

  1. Pare un fragment din manualul tehnic „Cum să eutanasiezi un pensionar”. Dar cum ar fi un fragment din „Cum să lichidezi un politician?” A nu se lua motamo, desigur (la partea cu politicienii). Ăștia trebuie mumificați spre exemplu de „Așa nu trebuie!” Nu mai avem mult până la cardul social made in China. Ai împlinit 65 de ani, OUT! Ai 65 de ani, marș din viața politică! Marș dracului din afaceri! Ce curvește: nu vă dăm bani de autostrăzi că aveți prea mulți pensionari! Ce să vezi! Când ai, ca fostul prim-ministru, hectare de păduri de tocat, îți permiți mașină nouă. Când ești un pârlit de pensionar, marș la cavou! Cum v-ați permis să semnați un asemenea document, nemernicilor?

Lasă un răspuns