Sute de mii de lei au intrat în conturile mai multor administrații locale timișene

Sute de mii de lei au intrat în conturile mai multor administrații locale timișene

Sute de mii de lei au intrat în conturile mai multor administrații locale timișene

Fonduri importante au intrat în conturile mai multor administrații locale timișene săptămâna trecută, pentru finanțarea unor investiții aflate în derulare sub sigla programului național pentru redresare și reziliență (PNRR) și, respectiv, a programului guvernamental Anghel Saligny.

Astfel, orașul Deta a primit suma de 47,6 mii de lei, pentru decontarea unor lucrări efectuate la investițiile acoperite de componenta 10 (fond local) a PNRR.

Similar, pentru aceeași categorie de investiții, au fost trimise din conturile Ministerului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației către șapte comune timișene următoarele sume: Foeni – aproape 39 de mii de lei; Găvojdia – aproape 84 de mii de lei; Giarmata – 119 mii de lei; Liebling – peste 65 de mii de lei; Mănăștiur – peste 27 de mii de lei; Satchinez – peste 51 de mii de lei; Știuca – peste 94 de mii de lei.

Alte două comune ale județului nostru – este vorba despre Teremia Mare – au beneficiat de decontări pentru investiții în derulare cu finanțare prin programul Anghel Saligny. În primul caz este vorba de suma de aproape 122 de mii de lei, iar în al doilea, de suma de peste 145 de mii de lei, ambele în contul deschiderii șantierelor de modernizare a străzilor din localitățile aparținătoare comunelor în cauză.

CITEȘTE ȘI: Ministerul Educației a virat inspectoratelor școlare banii pentru plata burselor


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *