Suspiciuni de fraudă la bacalaureat, la Liceul „Traian Vuia” din Făget

liceu faget

Situaţie tensionată la Liceul „Traian Vuia” din Făget, asupra căruia planează suspiciuni cu privire la fraudarea masivă a examenului de bacalaureat.

În urma unei plângeri penale, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au descins miercuri la şcoala în cauză, iar reprezentanţilor IŞJ li s-a cerut să prezinte materialul filmat în timpul probelor cu camerele de supraveghere .

”Ştiu doar că ni s-au solicitat înregistrările video de pe camere şi pot presupune că acolo se derulează deja o anchetă, despre ale cărei rezultate vom afla la momentul potrivit.

Nu ştiu exact cum vor decurge lucrurile pentru că, până acum, nu m-am confruntat niciodată cu o situaţie de acest gen”, ne-a declarat Aura Danielescu, inspector general în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş.

Poliţiştii au iniţiat acţiunea de cercetare în baza unor informaţii privind o fraudă în masă la liceul făgeţean, unde se pare că au fost permise atât discuţiile între elevi pe parcursul examenelor, cât şi copiatul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Suspiciuni de fraudă la bacalaureat, la Liceul „Traian Vuia” din Făget

  1. Mda…lucrez in invatamant si aud si eu de ani de zile ca se fraudeaza la Faget. Si nu numai! Hotul neprins insa creste promovabilitatea la bac!!! Inadmisibil de mult! A propos, cum sta Recasul? Se vorbeste prin targ ca directoarea isi aranja elevii alegand cu sprijinul inspectorilor corectorii. Poate anul acesta n-a mai tinut figura. Ar merita facute niste comparatii

  2. fabrica de diplome de bac faget.sa elevi care promoveaza surprinzator o ancheta este bine venita aici toata lumea cunoaste pe toata lumea

Lasă un răspuns