Suspiciune de crimă: un bărbat a fost găsit mort în casă. Anchetatorii au doi suspecți

Caz șocant. Un bărbat condamnat pentru uciderea fostei iubite a ucis-o şi pe cea actuală

Suspiciune de crimă: un bărbat a fost găsit mort în casă. Anchetatorii au doi suspecți

Cadavrul unui bărbat care a murit la sfârșitul lunii mai a fost găsit într-o locuință din orașul Petrila. Moartea bărbatului a fost violentă.

Potrivit IPJ Hunedoara, sâmbătă, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit decedat în locuință.

CITEȘTE ȘI: „Mă, unde hăndrăleşti?” Cum au umplut Tanti Lenuța și Mircea Bravo o biserică din Timiş. Tinerii au dat buluc la slujbă

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului de Urgență Petroșani, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, iar după efectuarea cercetărilor, moartea suspectă a bărbatului a fost reîncadrată în infracțiunea de omor, conform antena3.ro.

Suspiciune de crimă în oraşul Petrila. Anchetatorii au doi suspecți

„În urma activităților investigative, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul este decedat din data de 30 mai 2022 (cauza decesului fiind violentă – lovire cu corp dur). Doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, din Petrila, bănuiți de comiterea faptei, au fost prezentați în această dimineață magistraților Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea audierii și a luării măsurilor legale.

CITEȘTE ȘI: Un nou Cod galben de vreme severă valabil pentru Banat și alte regiuni ale țării

Investigațiile, în acest caz, au fost preluate, conform competenței, de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, au precizat polițiștii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *