Surpriză plăcută pentru locuitorii unei comune de lângă Timişoara

O parte dintre locuitorii unei comune vor avea parte de o surpriză plăcută în anul acesta. ”Proiectul tehnic pentru canalizare a fost finalizat și intrăm în faza de execuție. Banii sunt asigurați prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), din fonduri europene”, a precizat secretarul Primăriei Becicherecu Mic, Alin Marian Hîldan.

De canalizare vor beneficia doar jumătate dintre gospodăriile din Becicherecu Mic. ”Pentru a prinde în proiect și racordurile, într-o primă fază vorbim de 400-500 de locuințe. Am luat această decizie după experiența neplăcută a celor din Dudeștii Noi, care au realizat magistrala, iar rețelele secundare și racordurile au căzut în seama oamenilor. Majoritatea nu și-au permis aceste lucrări din cauza costurilor ridicate. Ulterior, intenționăm să realizăm un alt proiect pentru extinderea rețelei”, a completat Alin Marian Hîldan.

Potrivit acestuia, în paralel cu proiectul canalizării va fi demarat și unul de asfaltare. Autoritățile locale speră ca odată realizate lucrările de infrastructură, localitatea să devină atractivă pentru investitori.

Foto: wetterprognose.net


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Surpriză plăcută pentru locuitorii unei comune de lângă Timişoara

Lasă un răspuns