Suporterii bănățeni, din nou în tribună! Nu prin prezență fizică, ci în cadrul unei acțiuni inedite elaborată de SCM Timișoara

Suporterii bănățeni sunt invitați să trimită poze cu ei pentru a fi lipite pe scaunele tribunei sălii „Constantin Jude” la meciurile pe care echipa de baschet masculin SCM Timișoara le va susține în perioada 14-17 martie în cadrul turneului 8 al Ligii Naționale.

Este o modalitate prin care secția de baschet a clubului de pe Bega dorește să mențină legătura cu propriii fani, accesul în arenele sportive fiind restricționat în ultimul an.

Totodată, vă reamintim, va fi prima competiție baschetbalistică organizată în sala „Constantin Jude” de când a izbucnit pandemia de coronavirus.

O revenire oficială pe propriul parchet pentru jucătorii alb-violeți, care nu vor putea fi încurajați de timișoreni, însă cel puțin le vor putea vedea chipurile în tribună, sub forma unor imagini.

Invitația a fost extinsă și pentru suporterii echipelor adverse.

La turneul 8 al Ligii Naționale, SCM Timișoara va da piept, în ordine, cu CSM Galați (14 martie), CSM Târgu Jiu (15 martie) și CSM CSU Oradea (17 martie).

Până atunci, elevii lui Dragan Petricevici se pregătesc pentru a participa la turneul final al Cupei României, în cadrul căruia vor întâlni în faza sferturilor de finală multipla campioană CSM CSU Oradea.

Partida se va desfășura sâmbătă, cu începere de la ora 21:15, în sala polivalentă „BT Arena” din Cluj-Napoca, urmând să fie transmisă de Digi Sport.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Constantin BLAJ 5 martie 2021
Initiativa EXCELENTA! Pe ce adresa e-mail poate fi trimisa poza?