Superliga de rugby>Timișorenii joacă sâmbătă pentru un loc în finală

Superliga de rugby>Timișorenii joacă sâmbătă pentru un loc în finală

Echipa de rugby SCM Timișoara joacă sâmbătă, cu începere de la ora 12, pentru un loc în finala Superligii. Adversara grupării din capitala Banatului este Steaua București, partida urmând să se dispute în „Ghencea”.

Suspendarea căpitanului Vlad Neculau a fost redusă de la două etape la una singură, astfel că acesta va putea evolua contra „militarilor”.

„Trebuie să abordăm partida încrezători și cu gândul că putem obține o nouă victorie în Ghencea. Este a treia semifinală pe care o jucăm împotriva lor. A fost una anul trecut, în Superligă, anul acesta una de Cupă a României, iar acum din nou în Superligă. Este foarte important că am demonstrat în trecut că putem învinge chiar dacă jucăm pe terenul lor.

Ei au avut un sezon regular foarte bun, l-au terminat pe primul loc, însă lucrurile acestea contează mai puțin într-o semifinală. Va conta foarte mult  ziua pe care o prind cele două echipe. Eu sunt încrezător în jucătorii mei. De asemenea, este important că la noi revin căpitanul și vicecăpitanul, Vlad Neculau și Stephen Shennan, și îmi doresc ca asta să se vadă la nivelul încrederii de grup”, a declarat antrenorul Valentin Calafeteanu.

Meciul de sâmbătă va fi condus de o brigadă de arbitri alcătuită din Alexandru Ionescu, Cristian Șerban și Virgil Ioniță.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns