Superlativele SuperLigii de rugby

Adrian Ion, căpitanul echipei de rugby CSM Bucureşti, a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul intern – SuperLiga CEC Bank – în acest an, în urma votului exprimat de iubitorii acestui sport, dar şi al unei comisii special desemnate, anunţă site-ul oficial al federaţiei de resort.

Cel mai bun jucător român din străinătate în 2018 este Alexandru Ţăruş, pilierul echipei engleze Sale Sharks, fost la Timişoara Saracens.

CITEȘTE ȘI: Viaţa românilor se schimbă radical de la 1 ianuarie 2019. Ce măsuri fiscale prevede ordonanţa adoptată în ultima şedinţă de Guvern

În ceea ce priveşte cel mai bun jucător român naturalizat din campionatul intern, Tangimana Fonovai (Timişoara Saracens/ CSM Bucureşti) a ocupat poziţia fruntaşă. Iar fijianul Taniela Maravunawasawasa (CSM Ştiinţa Baia Mare) a fost declarat cel mai bun străin din campionatul intern.

Titlul de cel mai bun tânăr jucător din campionatul intern i-a revenit lui Cristi Chirică (CSM Ştiinţa Baia Mare), cel mai bun jucător din Divizia Naţională de Seniori (DNS) a fost desemnat Alexandru Alexe (ACS Tomitanii Constanţa/CSM Ştiinţa Baia Mare), iar cel mai bun jucător din Divizia A este Alexandru-Marius Ioana (RC Griviţa).

CITEȘTE ȘI: Vești proaste – Se anunță un val de frig crunt în ianuarie și februarie

În privinţa antrenorilor, cel mai bun a fost desemnat tehnicianul campioanei Timişoara Saracens, sud-africanul Chester Williams, cel mai bun junior este Paul Popoaia (CSŞ 2 CNE Baia Mare), cel mai bun antrenor de juniori a fost desemnat Răzvan Popovici (CSS 2 CNE Baia Mare), iar titlul de cel mai bun antrenor de minirugby i-a revenit lui Marius Lache (CSO Pantelimon). Cel mai bun jucător de rugby în 7 este Ionel Melinte (CSA Steaua), iar cea mai bună jucătoare de rugby în 7 a fost desemnată Emilia Vizitiu (Agronomia Bucureşti).

În ceea ce priveşte cel mai bun arbitru român în acest an, titlul i-a revenit lui Vlad Iordăchescu, ales în urma voturilor antrenorilor echipelor din SuperLiga CEC Bank.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns