Superlativele SuperLigii de rugby

chester 1

Adrian Ion, căpitanul echipei de rugby CSM Bucureşti, a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul intern – SuperLiga CEC Bank – în acest an, în urma votului exprimat de iubitorii acestui sport, dar şi al unei comisii special desemnate, anunţă site-ul oficial al federaţiei de resort.

Cel mai bun jucător român din străinătate în 2018 este Alexandru Ţăruş, pilierul echipei engleze Sale Sharks, fost la Timişoara Saracens.

CITEȘTE ȘI: Viaţa românilor se schimbă radical de la 1 ianuarie 2019. Ce măsuri fiscale prevede ordonanţa adoptată în ultima şedinţă de Guvern

În ceea ce priveşte cel mai bun jucător român naturalizat din campionatul intern, Tangimana Fonovai (Timişoara Saracens/ CSM Bucureşti) a ocupat poziţia fruntaşă. Iar fijianul Taniela Maravunawasawasa (CSM Ştiinţa Baia Mare) a fost declarat cel mai bun străin din campionatul intern.

Titlul de cel mai bun tânăr jucător din campionatul intern i-a revenit lui Cristi Chirică (CSM Ştiinţa Baia Mare), cel mai bun jucător din Divizia Naţională de Seniori (DNS) a fost desemnat Alexandru Alexe (ACS Tomitanii Constanţa/CSM Ştiinţa Baia Mare), iar cel mai bun jucător din Divizia A este Alexandru-Marius Ioana (RC Griviţa).

CITEȘTE ȘI: Vești proaste – Se anunță un val de frig crunt în ianuarie și februarie

În privinţa antrenorilor, cel mai bun a fost desemnat tehnicianul campioanei Timişoara Saracens, sud-africanul Chester Williams, cel mai bun junior este Paul Popoaia (CSŞ 2 CNE Baia Mare), cel mai bun antrenor de juniori a fost desemnat Răzvan Popovici (CSS 2 CNE Baia Mare), iar titlul de cel mai bun antrenor de minirugby i-a revenit lui Marius Lache (CSO Pantelimon). Cel mai bun jucător de rugby în 7 este Ionel Melinte (CSA Steaua), iar cea mai bună jucătoare de rugby în 7 a fost desemnată Emilia Vizitiu (Agronomia Bucureşti).

În ceea ce priveşte cel mai bun arbitru român în acest an, titlul i-a revenit lui Vlad Iordăchescu, ales în urma voturilor antrenorilor echipelor din SuperLiga CEC Bank.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns