„Sunt avocatul nepotului tău. A fost implicat într-un accident şi îi trebuie urgent 25.000 de lei…”

Un fals doctor a pretins 70.000 de lei de la o bătrână, în vestul ţării

Metoda ”Accidentul” pare să se reinventeze în zona de vest a țării. După o lungă perioadă în care infractorii au abandonat această tactică de a-i jefui pe oameni, iată că s-au reîntors la vechile apucături.

Zilele trecute, o bătrână din localitatea cărășeană Buchin a fost victima unei înșelăciuni puse la cale de un grup de indivizi rămași, încă, neidentificați.

În noaptea de 26 spre 27 octombrie, polițiștii Secției 5 Rurale Belinț și ai orașului Recaș, au depistat în flagrant delict două persoane bănuite că au acționat după metoda ”Accidentul”.

În fapt, un bărbat de 55 de ani, din localitatea Belinț, ar fi fost contactat telefonic, în cursul zilei, de o persoană necunoscută care s-ar fi recomandat a fi delegat al unui avocat ce îl reprezintă pe nepotul său  și ar fi pretins 25.000 de lei, invocând implicarea acestuia într-un accident rutier soldat cu victimă pe raza localității Recaș. În urma discuțiilor purtate la telefon cu bărbatul de 55 de ani, suspecții s-au deplasat cu un taxi la domiciliul acestuia, de unde au ridicat suma de 25.000 de lei, după care au părăsit localitatea într-o direcție necunoscută.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp după comiterea faptei, polițiștii orașului Recaș, au procedat la oprirea în trafic a autoturismului, iar cei în cauză au fost conduși la sediul poliției pentru audieri. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării activității infracționale a bănuiților.

abonamente noiembrie


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *