Subsolul de la „Loga” are nevoie de noi lucrări de izolaţie

Lucrările la clădirea Colegiului Naţional „C. D. Loga” încă nu s-au terminat. „Cuiul lui Pepelea” a rămas subsolul imobilului, pe care proiectanţii l-au uitat încă din start.

În momentul în care a început anul şcolar, elevii nu au putut ocupa acest nivel întrucât pereţii erau îmbibaţi cu apă.
subsol-loga1

Aproape două luni au fost necesare pentru efectuarea lucrărilor de igienizare şi zugrăvire, ca în final liceenii să-şi ocupe locurile în cele trei clase care le sunt destinate la subsol şi în laboratorul de informatică.

„În prezent, subsolul este renovat parţial. Proiectantul a uitat să includă acest nivel şi, ca urmare, va trebui întocmit un nou studiu. Igienizarea şi zugrăvirea au reprezentat lucrări de strictă necesitate.

Dacă primăria va avea fondurile necesare, va licita un nou proiect, de data aceasta doar pentru subsol”, ne-a declarat Gizela Fuioagă, directoarea Colegiului Naţional „C.D. Loga”.
subsol-loga2

Pentru ca pereţii din subsol să nu mai transpire în condiţiile de ploaie şi umezeală, e nevoie de o izolaţie performantă, adică de o centură specială. „Intervenţia va putea fi însă efectuată numai dacă primăria va aloca fondurile necesare”, a mai adăugat Gizele Fuioagă.

Foto: ADRIAN PÎCLIŞAN


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns