Subprefectul Eugen Dogariu demisionează şi candidează din partea PSD

Eugen Dogariu a decis, în sfârşit, să reintre în politică. Numele său a tot fost vehiculat în ultimii ani ca o variantă a PSD, însă de fiecare dată Dogariu a ezitat să facă din nou pasul spre politică, preferând să rămână înalt funcţionar public.

Acum, însă, lucrurile stau altfel: subprefectul a declarat că îşi va da demisia în cursul zilei de astăzi şi că îşi va depune candidatura pentru alegerile parlamentare din partea PSD: „Aşa este, voi demisiona.

Vreau să candidez pentru un loc la Camera Deputaţilor, dar asta depinde şi de voinţa colegilor din PSD”.

Este posibil, însă, ca Dogariu să apară pe lista de la Senat, chiar ca ocupând primul loc.

El are atât avantajul experienţei în plan administrativ (a fost prefect şi chiar secretar de stat) , cât şi imaginea bună de care se bucură în rândul membrilor PSD, nefiind cunoscute eventuale scandaluri în care Eugen Dogariu să fi fost implicat.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Subprefectul Eugen Dogariu demisionează şi candidează din partea PSD

  1. da fara scandaluri, dar pe cat e de tanar pe atat de sarac in reusite publice, nici macar un simplu proiect pt. bunul mers al judetului sau orasului Timisoara nu este legat de numele lui, zero in politica, zero in administratie, am fost in audienta la el, o data, nu stiu nu cunosc nu pot, nu depinde de mine, astea sunt vorbele lui, auzite de multi concetateni purtati pe drumuri de diverse institutii

Lasă un răspuns