Subofiţer de la penitenciar găsit carbonizat. Sinuciderea, principala ipoteză

politie 1

Un subofiţer de la Penitenciarul Poarta Albă a fost găsit carbonizat, în maşina personală, pe un câmp de lângă Medgidia, principala ipoteză luată în calcul de poliţişti fiind sinuciderea, dar pentru moment cazul este cercetat drept moarte suspectă.

Potrivit anchetatorilor, trupul carbonizat al gardianului a fost descoperit vineri seara, în maşina personală, la ieşirea din Medgidia către localitatea Valea Dacilor, oamenii legii suspectând că acesta şi-ar fi dat foc.

Pompierii au fost informaţi, printr-un apel la 112, dar nu au putut decât să constate incidentul, focul stingându-se până la sosirea lor.

Bărbatul, subofiţer la Penitenciarul Poarta Albă, avea 48 de ani.
Vineri, în jurul orei 15.00, fiica acestuia a anunţat dispariţia şi a făcut apel pe Facebook pentru a fi găsit: ”Tatăl meu… dacă l-a văzut cineva, vă rog contactaţi-mă. Ochi albaştri, înălţime 1,75 şi vârsta 48 de ani. Era îmbrăcat cu o bluză gri şi blugi albaştri. Se pare că la 15 -15.30 ar fi fost în Poarta-Albă, însemnând că sunt şanse mari să fi mers spre Constanţa”.

Cazul a fost mediatizat abia sâmbătă, de anchetă ocupându-se poliţiştii de la Medgidia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

”Este vorba de o moarte suspectă. A fost efectuată necropsia şi concluzia este că a murit carbonizat”, au declarat anchetatorii.

Surse din rândul anchetatorilor spun că principala ipoteză luată în calcul de poliţişti este sinuciderea.

Decesul subofiţerului a fost confirmat şi de reprezentanţi ai Penitenciarului Poarta Albă, care au spus că sunt alături de familia îndurerată.

Este al doilea incident de acest fel în care este implicat un angajat al penitenciarului de la Poarta Albă, după ce, în 9 martie, un coleg al acestuia s-a sinucis prin spânzurare.

mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.