Sub Pasajul Popa Șapcă vor fi şase benzi carosabile

pasajul popa sapca

Pentru demolarea vechiului pasaj Popa Șapcă, cel care se inunda la fiecare ploaie mai zdravănă și care gâtuia circulația rutieră, și construirea scheletului noului pasaj a fost nevoie de 82 de ore, 11 minute și 37 de secunde, conform cronometrării relatate de primarul Timișoarei.

„Mai avem mult, dar ce-a fost greu a trecut! Încă puțintică răbdare, stimați timișoreni, și vom sări la alt nivel de infrastructură urbană!”, a declarat, vineri, Nicolae Robu.

Edilul a dezvăluit și surpriza promisă pentru Pasajul Popa Șapcă: „Pasajul va avea lățimea de șase benzi carosabile, la care se adaugă două tuneluri de câte trei metri lățime fiecare, dedicate pietonilor și bicicliștilor. Comparați cu ce-am avut: două benzi carosabile la lățimea minimă prevăzută de standarde și două trotuare, minimale și ele. Cele șase benzi carosabile vor funcționa patru spre înainte – două într-un sens, două în celălalt -, una pentru încadrare pentru viraj la stânga și a șasea pentru încadrare pentru viraj dreapta, ultimele două fiind pe sensul dinspre Punctele Cardinale spre Iulius Mall”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns