Studenții care plătesc pentru a urma o facultate în cadrul UVT sunt puși într-o situație neplăcută

Studenții care plătesc pentru a urma o facultate în cadrul Universității de Vest din Timișoara sunt puși într-o situație neplăcută, în momentul în care vor să-și plătească taxele. POS-ul (aparatul prin care se poate plăti cu cardul) dă adeseori erori.

”Nu poți să trimiți un tânăr pe mijloacele de transport în comun cu sume mari de bani în buzunar”, spune, revoltată, mama unui student. Culmea este că POS-ul dă erori peste erori de vreo șase luni încoace, afirmă femeia, iar dacă studenții întârzie cu plata se trezesc cu o penalizare de 100 de lei.

De cealaltă parte, reprezentanții universității confirmă că se întâmplă ca aparatul să aibă erori. Asta înseamnă că trebuie resetat și durează puțin până poate fi folosit din nou. Reprezentanții instituției de învățământ spun că studenții pot plăti taxele și la Facultatea de Drept, unde există un POS (chiar dacă urmează cursurile altei facultăți), precum și la cea de Economie.

De asemenea, mai există și modalitatea plății la bancă, cu ordin de plată (metodă aleasă de mama despre care vorbim), dar și online, aceste informații găsindu-se pe site-ul universității.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.