Strat de zăpadă pe numeroase șosele din România, inclusiv în vestul țării / VIDEO

Ninge în vestul țării! Echipe ale DRDP Timișoara au împrăștiat deja 200 de tone de material antiderapant

Strat de zăpadă pe numeroase șosele din România, inclusiv în vestul țării.

Autoritățile anunță că luni dimineața este strat de zăpadă pe numeroase șosele din România. Totuși, nu sunt sectoare de drum blocate de zăpadă. Porturile de la Marea Neagră sunt închise din cauza vântului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Luni dimineața ninge în județele Bacău, Buzău și Covasna.

De asemenea, carosabilul este acoperit cu strat subțire de zăpadă, în județele Alba, Bacău, Bihor, Brăila, Caraș-Severin, Covasna (DN 11 Oituz), Gorj (DN 67C Novaci-Rânca), Harghita, Iași, Prahova (DN 1A-km.155 – limita cu jud. Brașov), Sibiu și Teleorman, unde se acționează pentru deszăpezire, fără restricții de trafic.

CITEȘTE ȘI: Șefa din primărie rămasă ilegal în funcție și-a tras un doctorat prin corespondență la o “universitate” americană fantomă cu sediul într-un garaj și înființată de un român

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 București-Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed, cu vizibilitatea bună, temperaturi negative și valori reduse de trafic.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanța Nord și Constanța Sud-Agigea, dar și în bara Sulina, conform Mediafax.

Acțiuni de deszăpezire în zona de vest

Iarna se arată cu putere în jud. Caraș-Severin, drumarii intervenind permanent pentru eliberarea carosabilului de zăpadă. Astfel, în cursul nopții, s-a acționat cu 76 de utilaje și aproape 270 de tone de material antiderapant pe DN 6, DN 58, DN 58A, DN 58B, DN 68, DN 67D, DN 57, DN 57B, DN 57C, centurile Caransebeș și Domașnea.

În jud. Arad s-a acționat cu 17 autoutilaje și 51 tone antiderapant pe DN 7, DN 7B, DN 79, DN 79A, DN 76.

În jud. Hunedoara au fost, peste noapte, 23 de utilaje și 102 tone antiderapant pe DN 66A, DN 66, DN 68, DN 7, DN 76, DN 68A, DN 74.

În jud. Timiș, au fost pe teren 19 utilaje, care au răspândit 41 tone antiderapant pe DN 69, centura Timișoara, DN 69, DN 59, DN 58B, DN 68A, DN 57, DN 59A, DN 59B, DN 59D, DN 59C, DN 59E, DN 59F.

Pe autostrada #A1 s-a acționat și patrulat cu 32 de utilaje și au fost răspândite 101 tone antiderapant.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *