Ştrand modern şi o nouă grădiniţă, lângă Timişoara

Comuna este una dintre puţinele din ţară care, în ultimii ani, au cunoscut o dezvoltare spectaculoasă. Nimic nu o mai deosebeşte de un cartier select din municipiul Timişoara, ba din contră, este mai curată, mai aranjată, iar străzile şi trotuarele sunt ca-n palmă.

S-a construit mult şi încă se ridică zeci de clădiri. Cu toate acestea, în comună e nevoie de o creşă nouă, pentru că sunt foarte mulţi copii, iar actuala unitate, nou înfiinţată, a devenit neîncăpătoare.

Iosif Ionel TomaAutorităţile locale intenţionează să extindă grădiniţa din Giroc şi să ridice o altă clădire pentru micuţii până la trei ani.

Se va apela la proiecte pe fonduri structurale, pentru că noua clădire va trebui să adăpostească 150 de copilaşi.

„În prezent se lucrează la un studiu de fezabilitate pentru construirea unui ştrand”, ne-a declarat Ionel Toma, primarul Girocului.

În lucru sunt două variante; fie un bazin de dimensiuni olimpice, fie două mai mici (din care unul acoperit), toate având şi zone de agrement.

Prima Casă – varianta pentru persoane cu venituri mici

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ştrand modern şi o nouă grădiniţă, lângă Timişoara

  1. Se dovedeste din nou ca vorba „omul potrivit la locul potrivit” sau ca „omul sfinteste locul” a ramas valabila.Felicitari D-lui primar Toma !

Lasă un răspuns