Ştrand de cinci stele în Timiş. Complexul de agrement se va întinde pe câteva hectare

strand 1

Unul dintre cele mai interesante şi ambiţioase proiecte ar putea să fie demarat în primăvara anului viitor la câţiva kilometri de Lugoj.

Primaria din Bethausen isi propune ca din luna martie a anului 2017 sa inceapa intocmirea unui proiect pentru o baza de agrement nou-nouta si sa construiasca un complex cum putine sunt in vestul tarii.

Initiativa primarului Ioan Lihoni este una mai veche, dar abia acum poate deveni realitate, administratia locala trebuind sa isi rezolve alte probleme in comuna.

”Daca ne ajuta Dumnezeu, in primavara trecem la intocmirea proiectului. Acum facem mai multe studii prin care sa vedem ce posibilitati avem. Ne gandim la fonduri europene, dar nu va ascund faptul ca speram si la un ajutor din partea Consiliului Judetean Timis”, a declarat Lihoni. Strandul, care va avea si cateva terenuri de sport, ar urma sa fie ridicat la iesirea din Bethausen spre Cliciova, conform lugojinfo.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Ştrand de cinci stele în Timiş. Complexul de agrement se va întinde pe câteva hectare

  1. Tot aici in Bethausen scoala NU ARE AUTORIZATIE de functionare dar primarul viseaza la aquapark. Cat de dus cu pluta sa fi ca primar incat sa nu respecti o ordine a prioritatilor?! Intr-o tara normala ordinea de prioritati ar fi: drumuri, retele apa-canal, punct permanent de prim ajutor, reabiltare scoli gradinite, investitii in cultura si abia apoi un complex de agrement. Dar pentru primar distractia trece pe primul loc

Lasă un răspuns