Stimați timișoreni,

Peste câteva zile, aveți din nou posibilitatea de a vă alege reprezentanții în Parlamentul României. Partidul Social Democrat vine în fața dumneavoastră cu o echipă de candidați formată din oameni tineri, dar cu experiență, bine pregătiți în domeniile lor de activitate, care trăiesc aici în județul nostru.
Considerăm că în Timiș și Timișoara există oameni politici reprezentativi în toate partidele, iar faptul că alții au ales să vă propună candidați din București, Tecuci și din alte zone ale țării este jignitor.

Programul nostru de guvernare e singurul program real, concret și realizat astfel încât să conducă la o dezvoltare a României.Vedem cu toții unde a ajuns țara ca urmare a guvernării dezastruoase a tehnocraților. Ar fi extrem de grav dacă, de anul viitor, va continua această guvernare, care e împotriva românilor.
psd
La alegerile locale, cei mai mulți dintre timișeni au ales Partidul Social Democrat, iar președintele actual al Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu, a demarat deja o serie de proiecte mari de modernizare a infrastructurii din județ, de atragere a unor noi investiții, dar, poate cel mai important, a deschis administrația timișeană spre cetățean. În doar câteva luni, la inițiativa președintelui CJT, au fost realizate mai multe legături rutiere între comunele periurbane astfel încât o parte din traficul care afectează municipiul nostru să fie redus.

Timișoara trebuie și poate să se dezvolte cu adevărat, nu așa cum se întâmplă acum. Conducerea Primăriei Timișoara a atras orașul, fără să se consulte cu dumneavoastră, în tot felul de proiecte care se dovedesc a fi falimentare: sistemul nou de semaforizare nu e încă funcțional, tramvaiele care au fost modernizare se strică aproape zilnic, au fost cheltuite fonduri uriașe pentru achiziționarea unor vaporașe care nu pot circula pe Bega. Încă o dată, vedem ineficiența reprezentanților PNL!

Timișoara are nevoie de parlamentari care să suțină proiectele mari ale municipiului, să contribuie la modernizarea comunității noastre.
Pentru a reuși să dezvoltăm împreună Timișoara, avem nevoie de susținerea locuitorilor de aici. Încrederea pe care sperăm că o să ne-o acordați ne obligă în viitor și ne responsabilizează.

Cu respect,
Echipa PSD Timiș

(P)

Publicat la comanda PSD Timiș. Publicat de SC TIMPRESS SA, Cod mandatar financiar: 11160007.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Stimați timișoreni,

  1. çat a fost in primarie si ministru nu l-a bagat nimeni in seama … acum avid dupa ciolan face si pe dracu-n patru sa il vada lumea. ce patetic e ….

  2. PNL susține că mărirea salariilor personalului din sănătate și educație cu 15% este o „crimă politică”.
    Am auzit că li se spune „pomanagii” celor care vor salarii mai mari.
    Tehnocraţii incompetenţi prezintă aceleaşi argumente false, despre pericolele pentru buget, la fel ca Băsescu şi PDL
    PSD va creşte salariile şi pensiile, așa cum am făcut între 2012 şi 2015, pentru că vrem să folosim creşterea economică pentru a aduce mai mulţi români în clasa de mijloc

Lasă un răspuns